Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Abdurrahman Serttaş İlkokulu

Telefon : (422) 751 41 55
Belgegeçer : (422) 751 41 55
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://abdurrahmanserttasilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Doğuş Mah. Abdurrahman Serttaş Cad. No56 YAZIHAN/MALATYA
VİZYON : Evrensel değerlere uygun olarak, daima ileriyi hedefleyen, herkesin takım çalışması içinde başarıyı özlemleyen, istikrarlı ve tercih edilen bir kurum olmaktır.
MİSYON : Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Mutlu bir toplum için; düşünen, sorgulayan, üreten, yeteneklerini geliştirebilen, geleceğe güvenle hazırlanan insanlar yetiştirmek. Okulu çevrenin kültür merkezi haline getirmek, üst öğrenim kurumuna nitelikli ve daha fazla öğrenci göndermek. İlköğretimin amaçlarının tamamının gerçekleştirildiği bir kurum olmaktır.
BAŞARILAR : Okulumuzun Eğitim-Öğretime açıldığı 2010-2011 Eğitim-Öğretim yılından bugüne kadar Malatya´daki Anadolu Liseleri, Anadolu Öğretmen Liseleri, Niyazi Mısri Sosyal Bilimler Lisesi, Anadolu İmam-Hatip Lisesi ve Anadolu Meslek Liselerine öğrencilerimiz yerleşmiştir.Ayrıca Parasız Yatılılık ve Bursluluk sınavını 5.sınıf öğrencilerimizden 6 öğrencimiz kazanmıştır.Sosyal etkinliklere önem veren okulumuz, il genelinde düzenlenen ilköğretim okulları arası "Folklor Yarışmaları"na katılımış.Folklor ekibimiz il üçünçülüğü ve bir sonraki sene de il dördüncülüğü kazanmıştır.2013 yılında MEDER( Malatya Eğitimciler Derneği) tarfından il genelindeki ortaokul öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen "Özlemini Duyduğum Öğretmenime Mektup" adlı mektup yarışmasında okulumuz 7/A sınıfı ö ğrencilerinden Arife ŞAHİN yazdığı mektupla ikinci olmuştur.

Öğretmen :5
Öğrenci :75
Derslik :4
Kütüphane Kitap Sayısı :1000
Öğretim Şekli :NORMAL
Saatler : 08.40-13.00
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil :
Isınma : KALORİFERLİ
Servis :
Ulaşım : Malatya Belediyesine ait otobüsler ile Yazıhan minibüsleri ile sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Doğuş Mah. Abdurrahman Serttaş Cad. No:56 YAZIHAN/MALATYA
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz ilçe merkezinde bulunmakta ve il merkezine de 40 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :